Galsai Dániel

Vélemény és vita

Üzenet balra

Fricska. Érdemes-e egyáltalán foglalkozni Homonnay Gergely előemberrel? Én úgy vélem, igen. Döntően azok miatt, akikben még él szemernyi hit, hogy Gyurcsány Ferenccel bármilyen szinten is lehet emberi párbeszédet folytatni.

Kénytelen vagyok szó szerint idézni: „Szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbe hurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak anynyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki, ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált és törölte a seggét.” Ez a véleménye Homonnaynak Szent Istvánról, az államalapításról, a keresztény vallás híveiről és nagy ünnepükről. Ez a lény amúgy a DK-rendezvények gyakori vezérszónoka, ismert homoszexuális aktivista, akit nemrégiben a lakásán látogatott meg Dobrev „Nem Gyurcsányné” Klára. Kedves balliberális oldallal kacérkodó honfitársaim, tényleg ezt akarjátok? Őseitek, akik kereszt alatt alusszák örök álmukat, ezeknek a lelki roncsoknak az „Egyesült Európájáért” éltek s haltak? Mindezt kérdezem, másfél hónappal az önkormányzati választás előtt.

Kapcsolódó írásaink

Őry Mariann

Őry Mariann

Neustart

ĀSzokatlanul pozitív hangnem, kölcsönös jó szándék, Neustart, azaz újrakezdés – ilyeneket írtak a német sajtóban Angela Merkel és Orbán Viktor hétfői találkozójáról

Nagy Ervin

Nagy Ervin

Ünnepeink szennyezése

ĀKedvelt, ugyanakkor szánalmas szórakozása számos liberális szerzetnek, hogy történelmi hősöket aláznak meg, ünnepeket gúnyolnak ki, és az ehhez kapcsolódó szellemiséget bepiszkolják

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom