Forró Péter

Vélemény és vita

Harakiri

Fricska. Ritka alapossággal készíti elő kollektív öngyilkosságát az MSZP

Az a párt, amelynek egykori nagyasszonya, a cenzor Lendvai Ildikó azt mondta: akkor lesz baj, ha majd húsz százalék alá kerülünk. Most hét-nyolc százalék között lavírozik az egykor szegfűt lóbáló élcsapat, amelynek vezetői noha nem éhes proletárok, néha azért rázendítenek az Internacionáléra, és leginkább karrierjükkel vannak elfoglalva. No meg avval, hogy egykoron kiebrudalt vezérük, a bukott Gyurcsány karjába hajtsák megmaradt szimpatizánsaikat. Az angol után a magyar nyelvvel is hadilábon álló Kunhalmi Ágnes csak egy a sorban. Remekül zárkózott hozzá az új akcióhős, a most illegalitásba vonult patkányozó Bangóné Borbély Ildikó, aki azzal tette le egykoron védjegyét, hogy stílszerűen sajtóreggelin hívta fel a figyelmet az éhező gyerekek szomorú sorsára. De van még az EP-képviselőségen összekapó Ujhelyi és Szanyi, a Teneriféről bedolgozó Tóbiás, szóval a maradék tagság már végképp nem érti: miért is játszanak kimúlásra pártjuk vezetői.
 

Kapcsolódó írásaink

Kő András

Kő András

Árulkodó gesztus

ĀKevesen tudják, hogy a Himnusz 1848. augusztus 20-án szólalt meg először hivatalos állami ünnepségen, a budavári Mátyás-templomban. Csodálatos pillanat lehetett!

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom