Vélemény és vita

Libaságok

Fricska. Ki ne emlékezne Lendvai Ildikó demagóg matematikai levezetésére, amikor lélegeztetőgépekben számolt ki minden beruházást, sportcsarnokot, támogatást?

Nos, az egykori szocialista nagyasszony most vakarhatja a buksiját. Először is azért, mert többedszerre, ezúttal másfél milliárd forintért fejlesztik a mentőszolgálatot, lassan befejeződik a magyar fejlesztésű és gyártású emeletes vasúti kocsik próbaüzeme, januártól forgalomba is állnak. Másodszor pedig, bővül a defibrillátorprogram is, új mentőautók lépnek szolgálatba európai szintű felszereléssel. A vagonokkal kapcsolatban volt még egy halovány próbálkozása a mi ellenzékünknek, mely szerint nem fognak beférni az alagutakba. De a tény, hogy be fognak. Egy tanulságos vicc Ildikó asszonyék okulására: Kohn elmegy tanácsért a rabbihoz, mert pusztulnak a libái. Az előbb kukoricát javasol, egy hét múlva lucernát, majd búzát. Végül az összes liba jobblétre szenderül. Mire a rabbi felsóhajt: – De kár! Pedig még annyi jó ötletem lett volna.

Kapcsolódó írásaink

Boros Imre

Boros Imre

Nemzetközi kereskedelmi háborúskodás

ĀTrump tehát nem törekszik másra, amikor Amerikát ismét naggyá kívánja tenni, mint arra, hogy megcsapolja a nemzetközi nagytőke adók elől elmenekített bevételeit

Nagy Ottó

Nagy Ottó

Defekt

ĀMindenesetre, összegzett T. mielőtt köszönés nélkül letette volna a telefont, be kell vallanom, hogy defektnek ennyire még nem örültem és valószínűleg nem is fogok

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom