Vélemény és vita

A cél és az eszköz

Fricska. A kirívóan objektív, balliberális oknyomozó regiment kikutatta, hogy kevesebb a fizető néző a Nemzeti Színházban

A lázas munka szakmai értékét némileg csökkenti, hogy egy nyilvános beszámoló alapján dolgoztak – viszont a számok kiforgatása és az állított konklúzió nehéz meló lehetett. Vidnyányszky Attila direktor több nyilatkozatából kiderül, hogy a teátrum gyakorta szervez ingyenes programokat olyan fiataloknak, akik szociokulturális helyzetük miatt valószínűleg soha élőben nem látnának színdarabot. Vagyis ellenzéki barátaink feltalálták a makaróniban a lyukat – ingyenes belépőből nincs bevétel. Most már csak azt kell megfejtenünk, hogy a haladó sajtót miért zavarja a nehéz sorsú gyerekek támogatása? Nos, ezt is elkottyantották. Kiderült, hogy anyagi bajok vannak a régi Május 1. mozi helyén működő színházban, ahol Alföldi Róbert rendez, és ahelyett, hogy a Mester elrettentően aktuálpolitizáló produkcióit támogatnák, mindenféle kölkök nézhetik ingyen az Egri csillagokat! Így már mindjárt világos.

Kapcsolódó írásaink

Domonkos László

Domonkos László

A táv nem mérhető

ĀGyakran elnézegettem azt a táblát ott a szegedi Petőfi Sándor sugárúton, amerre a Szabadka felé vezető út indult: „Szeged–Beograd 223 km”

Nagy Dóra

Nagy Dóra

James Bond már nem elég

ĀAz ilyen liberális, politikailag korrekt elképzelések, mint a 007-es virtuális kivéreztetése, nagyon jól mutatják, hogy a hagyományos szerepek teljes felszámolása a cél

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom