Galsai Dániel

Vélemény és vita

Cinikusok és rajongóik

Fricska. Mi a bosszantóbb, igazságtalanabb és egyben nevetségesebb: az Index–444-médiatengely vagy az ő rajongói?

Döntse el a kedves olvasó. Két napja „robbant a hír”, hogy katonai esküt tett Orbán Gáspár. Így ír a kirívóan objektív Index: „Az eseményről készült beszámolók sehol nem említették, hogy Orbán fia is a katonák közt volt…” A most esküt tevő hadfiak egy igen komoly, embert próbáló kiképzésen vettek részt, hogy védhessék a hazájukat, mégse csináltak ebből reklámkampányt. Most éppen ez a baj. És hogy a fentebb feltett kérdésemre tárgyilagosan tudjanak válaszolni, álljon itt egy kommentár az Index–444-univerzumból: „A sokszínű fiatalember – ismerve a családja szokásait – hamarosan honvédelmi miniszter lesz.” A sors különös fintora, hogy ezt a hozzászólót személyesen ismerem. A katonaságot megúszta, pedig akkoriban még kötelező volt, 1990 óta egyetlen választáson sem vett részt, pesti értelmiségi, személyes érdekein kívül álló tevékenysége nem ismert. No, most lehet szavazni!

Kapcsolódó írásaink

Kő András

Kő András

Szállóigék

ĀA kormány családvédelmi akcióterve juttatja eszembe a következő mondatot: „Oly kevesen vagyunk, hogy még az apagyilkosnak is meg kellene kegyelmezni.”

Szalai Attila

Szalai Attila

A kommunizmus bukása – élet a halál után

ĀNapjainkban csak a vak nem látja, miként bábozódnak át és jelennek meg újra egy másik lobogó, nevezetesen a globalizmus eszméje alatt az Internacionálé szavai

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom