Galsai Dániel

Vélemény és vita

Bözsi és gazdái

Fricska. Nem akarom megvédeni az összes, rágógumiból összeragasztott celebet, de azért talán azokat, akik nem dőlnek be a gyurcsányi rémálomnak, illene békén hagyni!

Most Homonnay Gergely mesél a balliberális tudatzavarról: „Szégyellje magát az összes szponzorált tartalmas megélhetési celeb, like-vadász Instagram-huszár, influencer, kereskedelmi tévék között pattogó műsorvezető, énekes, színész, aki látványosan kussol az országban zajló dolgokkal kapcsolatban!”  Emberünk – aki egy megélhetési celeb, like-vadász, influencer – „munkásságának” jelentős része abból áll, hogy Bözsi névre hallgató, bágyasztó külsejű macskáját reklámozza a világhálón. Továbbá ordenáré, blaszfemikus képeket közöl például a keresztfán szelfiző Krisztusról. Továbbá ikonikus világhálós fotóján idvezült mosollyal karolják át egymást Dobrev „nem Gyurcsányné” Klárával. Nem akarom megvédeni az összes, rágógumiból összeragasztott celebet, de azért talán azokat, akik nem dőlnek be a gyurcsányi rémálomnak, illene békén hagyni! Még akkor is, ha Homonnaynak és Dobrevnek egy a hangja. Merthogy Gyurcsányék „Európai Egyesült Államok” programja olyan, mint Bözsi tálja etetés után: üres.

Kapcsolódó írásaink

Petrin László

Petrin László

Soros kiszolgáltatottjai

ĀA balliberális sajtó megint egy kisebbségi álláspontot akar többségi véleményként feltüntetni

Kasznár Attila

Kasznár Attila

A terror és annak finanszírozása

ĀRövid hírként jelent meg a magyar sajtóban, hogy a német terrorelhárítás elfogott nyolc bosnyák származású német állampolgárt, aki az Iszlám Állam számára gyűjtött pénzt, majd azt továbbította a terrorszervezetnek