Petrin László

Vélemény és vita

Mutassuk meg az EP-választáson, hogy Európa képes megújulni

A Soros-bábszínházként működő Európai Parlament ámokfutása hamarosan véget ér

A spekuláns részéről Európa tudatos, szervezett tönkretétele zajlik, és ezt ügynökei útján folytatná az új EP-ben is. Ezért erős kampányba kezdett Európa-szerte, az illegális bevándorlás a központi témája, amely maga köré rendezi az egész európai politikai palettát.

Az EP-képviselők között megbújó Soros-ügynökök, valamint a velük lepaktált honi ellenzék politikai eszköznek tekintik magukat, a valóság bemutatására már nincs is igényük, csak gazdájuk érdekei szerint próbálják meg átverni az embereket. A hazai ellenzék képviselői kampánytevékenység gyanánt már hosszú ideje silány performanszokkal múlatják az időt az utcákon és a köztévében, vagy a parlamentben, ha úri kedvük úgy tartja. Az ellenzéki társulat dicstelen képviselői akár saját testüket is felhasználva a siker érdekében eljátszották már a kormányváltás színjátékát, bemutatták a köztelevízió megszállását, előadták az országos „sztrájk” című művüket és nem átallottak még „szabad sajtot” is követelni, de legnagyobb meglepetésükre ingyen senki sem akart nekik adni.

Szánalmas vergődésük folytatódott március 15-én is. A bevándorláspárti programokon csak lézengtek az odacsalogatott és csalódott szimpatizánsok. Gyurcsány tüntetésén csak néhány tucatnyian voltak, az LMP-s rendezvényen alig valamivel többen. A rendkívül tehetséges Hadházy Ákos pedig az MTVA székházát nyolc fővel akarta blokád alá vonni, de ez most nem sikerült neki. A teljes érdektelenségbe fulladt rendezvényeken megszólalt szónokoktól nehéz lenne bármit is idézni, oly silány és esetenként nyomdafestéket sem tűrő, görcsös mondatok hagyták el torkukat. Egy dologban kiváló volt ünnepi levitézlésük: tanúságot tettek arról, hogy ők azok, akikre semmit sem szabad rábízni.     

Ennek a durva és torz liberális politikai magatartásnak megvannak a brüsszeli díszpéldányai is. Közülük is kiemelkedik Guy Verhofstadt, aki nemtelen stílusát tekintve a hazai ellenzék tanítómestere lehetne. Ő volt az, aki korábban a politika trágyadombjára küldte Orbánt és az Europolt kívánta ráuszítani. Nemrégiben meg egyszerűen megfosztotta a magyar miniszterelnököt demokrata és keresztény mivoltától. Na, ezek, a hazai ellenzék és brüsszeli cinkosaik, akik már nemcsak azt akarják megmondani, hogy ők kik, hanem azt is, hogy mi nemzeti, polgári és keresztény értékrendet magunkénak vallók kinek tartsuk magunkat.

Ők ma Európában a szabadság első számú közellenségei. Ha rajtuk múlik, akkor lerombolják a nemzeti szuverenitást, identitást, a keresztény örökséget, és még azt is megmondják, hogy kivel éljünk együtt.

Sunyi szándékaikat jól mutatják az elmúlt hónapokban meghozott döntéseik: szervezetté és legálissá teszik az illegális migrációt, megnyitják a kapukat a gazdasági bevándorlók milliói előtt, megkönnyítik a bevándorlók családegyesítését, el akarják venni a határvédelem és a menekültkérelem elbírálásának a jogát, migránskártyát adnak és migránsvízumot is akarnak osztogatni.

Meg akarják büntetni és zsarolják azokat az országokat, amelyek elutasítják a bevándorlást. Elfogadhatatlan, hogy az Európai Bizottság önkényesen, politikai alapon büntethetné meg a neki nem tetsző uniós országokat. Az európai emberek pénzét el akarják venni, hogy azt a migránsoknak és az álcivil szervezeteknek adják, megháromszorozzák a Soros-szervezetek támogatását, hogy azok még több migránst hozhassanak be Európába!

Jó esélyünk van arra, hogy májusban kimondhassuk: a jövő a miénk!

Brüsszel titkolja, de óriási presztízsveszteségként élte meg, hogy az ENSZ negyven tagállama nem szavazta meg a migrációs csomagot, közülük az unió kilenc tagállama. Árnyékra vetődött Brüsszel, amikor úgy vélte, hogy egy globális migrációs csomag végrehajtásában az európai országok majd zászlóvivők lesznek. Emiatt folyamodott ahhoz az aljassághoz az EB jogi szolgálata, hogy olyan jelentést készítsen, amely minden tagállamra rákényszerítené az ENSZ migrációs csomagját. Lassan már egyértelművé válik, hogy a liberális diktatúráknak lejárt az idejük. Az európai polgárok ráeszméltek arra, hogy minden liberális politikus egyúttal bevándorláspárti is. A liberálisok egy olyan játszmában vesznek részt, ahol a nemzet érdeke és az ő érdekük végképp különvált egymástól. Emiatt viszont az elárult polgárok szavazataikkal revansot vesznek.

A Guardian tavaly ősszel közzétett kutatási eredményei szerint az elmúlt húsz évben kontinensünkön megháromszorozták szavazataikat a nemzeti érzelmű pártok. Két évtizeddel ezelőtt még marginális erők voltak, ami a kontinensen a szavazatok mindössze hét százalékát tette ki, a legutóbbi nemzeti választásokon már minden negyedik szavazat valamelyik nemzeti érzelmű pártra jutott. Azonban Európa nem áll egyedül a migrá­ciót elutasító és a nemzeti értékeket, érdekeket első helyre helyező kormányok felemelkedésében. Az Egyesült Államokban és Brazíliában is a migrációt elutasító nemzeti kormány van hatalmon. Orbán Viktor már magyarosította is Jair Bolsonaro újonnan beiktatott brazil elnök választási üzenetét, amely így hangzik: Magyarország mindenek előtt és Isten mindannyiunk fölött!

Ez az, ami miatt az eddigi egységes európai civilizáció hamarosan kettéválhat egy vegyes lakosságú nyugatira, amely az iszlám és a kereszténység együttélésére építi a jövőjét, és lesznek a közép-euró­paiak, akik továbbra is keresztény civilizáció­ként képzelik el Európát. Ma Istenben hinni a legnagyobb választóvonal Európa keleti és nyugati része között és a visegrádi országok reményt jelenthetnek Európa többi része számára.

Az emberiség történetének döntő fordulópontjai azok a ritka események, amikor a dolgok rendjében globális összeomlás következik be, és ez vallási-szellemi megújuláshoz vezet. Ilyennek tekinthető a római köztársaság bukása és a kereszténység megjelenése, majd a Római Birodalom összeomlása.

A jelek pedig arra mutatnak, hogy korunk is döntő fordulópontja az emberiség történetének, amikor is a liberális diktatúrák hanyatlása zajlik, és szükségszerűen szellemi megújulásra vár a világ.

jogász

Kapcsolódó írásaink

Tamáska Péter

Tamáska Péter

A történelem színeváltozása

ĀA tizenkilencedik század nemzetállami ideológiája előírta az európai népek számára, hogy önmaguk kormányozzák magukat, és saját nemzeti államuk legyen

Boros Imre

Boros Imre

Európa és a nemzetekfelettiség

ĀKépletesen szólva kezd tisztulni felettünk az ég, ami nagymértékben segíti a jövőre vonatkozó éleslátásunkat

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom