Petrin László

Vélemény és vita

Európa azoké lesz, akik benépesítik

Európa akkor lesz erős, ha a családok Európája lesz, mert ha a migránsok Európája valósul meg, akkor a jövője felfordulás és anarchia

Az erről szóló viták az európai parlamenti választási kampányban máris központi szerepet kaptak. Jövőnk szempontjából kulcskérdés: megszületnek-e európai fiaink és leányaink, akik által áldást nyer majd kontinensünk, akik továbbra is sikerre viszik a klasszikus európai értékrendet? Akár tudomásul vesszük, akár nem: Európa azoké lesz, akik benépesítik! Jövőnk azoknak a gyermekeik fölé hajló fiatal szülőknek a kezében van, akiknek értékrendünket védő és családalapító elszántsága kiszámítható jövőt ígér Európának.

Ma az európai nemzetek polgárainak méltósága és klasszikus értékrendje veszélyben van. Az alapító atyák mai korcs szellemi utódai csúfos politikai vereségük előtti hónapokban is még mindig egy új, kevert népességű európai civilizáció létrehozásán mesterkednek a nemzeti identitás lerombolásával és az iszlám államosításával. Ez az elmebeteg illúzió azt feltételezi, hogy ha az iszlám németté, franciává vagy belgává válik, akkor meg is változik, akkor maga az iszlám majd német, francia vagy belga állampolgárként fog viselkedni. Az iszlám államosíthatóságának torz politikai megközelítése figyelmen kívül hagyja az iszlám lényegét, amelyben nincs politikai és vallási jog, csak a saría, a vallásjog.

Az unió mai vezetői elfelejtették, Európa akkor született meg, amikor a középkor hajnalán nemzetei találkoztak a kereszténységgel. Ma is csak ez a hit képes kivezetni földrészünket az újabb barbárságból, a Brüsszel által képviselt modern liberalizmus szellemi vandalizmusából. Az európai történelem során a kereszténység olyan közösséget teremtett a nemzetek között, amely tiszteletben tartotta a különbözőségeket is. Brüsszel az illegális migráció kapcsán megmutatta igazi keresztényellenes arcát. Mert mi is az ő eredendő és megbocsáthatatlan bűnük? Az, hogy kiutasították Istent Európából! Tették ezt azzal, hogy szembeállították egymással az európai polgároknak a kereszténység tanítása szerint berendezett kultúrában éléshez való jogát, a többségnek a jogát az illegális bevándorlók intoleráns vallásával, a kereszténység durva és agresszív elutasítása iránti igényével, és az utóbbi mellett döntöttek. A beözönlő iszlám népesség elnyomja az európai értékrendet, felfordulást, anarchiát, szellemi sötétséget borít Európára. A kontinens nyugati felének benépesítésével gyors ütemben folyik annak iszlamizálása. Övék lesz a föld, az alattvalóvá váló őshonos európaiaknak az ő vallásukat kell majd követniük.

Ha erős Európát akarunk, akkor annak megvalósításához májusban az újonnan felálló uniós intézményeknek elsődleges feladata lesz: visszaadni az európai polgárok és családok biztonságát, megőrizni a keresztény kultúrát és európai identitást, továbbá a családokat kell a fókuszba állítani és nem és a migránsokat. Amikor a migráció hosszú távú hatásairól beszélünk, akkor valójában a jövőnkről van szó. Amelyik uniós ország most nem védi meg magát a migrációs invázióval szemben, az egy emberöltő múltán már nem tudja. Nem lesz értelme a gazdasági sikereknek, ha az unokák egy olyan országban veszik át a gazdaság irányítását, amelyet már nem az atyáik leszármazói népesítenek be. Mi, magyarok ebben a kérdésben is példát mutatunk a Nyugatnak. A kormány családvédelmi akciótervével azt üzeni határon innen és azon túl is, hogy a gyermeknevelés érték! Ugyanis Nyugat-Európában tabuként kezelik a családtámogatást, csak azzal foglalkoznak, hogyan pótolják migrációval a csökkenő születésszám okozta hiányt. Nem teszik fel a kérdést, mi is az oka a népességcsökkenésnek. A kormány családvédelmi akciótervével arra hívja fel a figyelmet, hogy a gyereknevelés az egyik legnemesebb emberi feladat, amely közösségi szinten is elismerésre méltó. Az anyagi segítség fontos, mert a fiataloknak létbiztonságra van szükségük a gyermekvállaláshoz, és a társadalomnak is értékelnie kell, ha valaki a gyermekvállalás mellett dönt.

Éles a kontraszt, ha a magyar példa mellett Soros és brüsszeli cinkosainak terveire tekintünk. Miközben Soros és az unió vezetői a földrész demográfiai válságával indokolják a migránsok befogadásának szükségességét, az abortusz liberalizálását igyekeznek előmozdítani a kontinens államaiban. A spekuláns civil szervezetein keresztül dollármilliárdokat költött arra, hogy az európai polgárok ezt ne népirtásnak tartsák, hanem újdonsült szabadságjognak. A svéd szociális miniszternek hazánkat ért minden alapot nélkülöző kritikája is a Soros-féle gondolkodásmódot tükrözi. A brüsszeli szokásjoghoz hasonlóan úgy alkotott sértő véleményt, hogy nem kért tájékoztatást előtte senkitől, még a magyar nagykövetségtől sem. Vérlázító módon belegázolt az ország becsületébe, és képmutatóan aggodalmának adott hangot a magyar nőket illetően. Ők azonban nincsenek rászorulva, hogy külföldről mondják meg, hogyan éljenek, és milyen ideákat kövessenek. Ezen a téren generális a különbség Európa nyugati fele és hazánk között: Magyarország a családokra költi a pénzt, ők pedig a migránsokra.

Mi, magyarok még időben hajtottuk végre a családpolitikai fordulatot. A kormány kitüntető figyelmével és támogatásával visszaadta a becsületét a családnak, amely a társadalom legfőbb alapja. A Lajtától nyugatra az erőszak, a bevándorlás támogatása, a kereszténységtől való elfordulás, a klasszikus családmodell eltűnése látható, a Lajtától innen az országot megvédeni tudó stabil erő, a kereszténydemokrácia építése, a fiatal szülők családalapító elszántsága. Magyarország ismét nemcsak önmagáért, hanem a keresztény Európáért is küzd. A történelem is arra tanít bennünket, hogy a nagy társadalmak spirituális alapjaik és identitásuk megőrzésének köszönhették fennmaradásukat és tartós jólétüket. Ezt kellene Brüsszelnek is felismernie, hogy valódi és reális jövőképet tudjon alkotni magának. Erre nagy esély kínálkozik 2019 májusában.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom