Tűrhetetlen

Tűrhetetlen (27.)

(A no-go zónákról I.)

„Nincsenek no-go zónák az Egyesült Királyságban. Nincsenek olyan területek az Egyesült Királyságban, ahol a bűnüldöző szervek, a rendőrség, az ügyészek nem tudják alkalmazni a jogrendet. Ezt mi világossá is tettük a magyar hatóságoknak, vagyis, hogy az információ, amelyet kaptak, az hamis” – mondta Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete – olvasható a Hír Tv honlapján.

De. Vannak. És a következő részekben meg is kísérlem körüljárni ezt a témát, alaposan, figyelmesen, hogy a Nagykövet Úrnak is okulására szolgáljon, annál is inkább, mivel Ferenc pápa éppen most jelentette ki, hogy a hazug újságíró maga a terrorista. Én készségesen elismerem ezen állítás igazságát, csak akkor kellene néhány szó a hazug politikusról is…

De kanyarodjunk vissza kiindulópontunkhoz!
Vannak no-go zónák, szerte Európában.

Mint mondtam, a sorozat néhány következő részében kitérek ezekre. De addig is, elsősorban a Nagykövet Úr tájékoztatása végett mindjárt legelsőként álljon itt az egyik legnagyobb, legelviselhetetlenebb, legveszélyesebb no-go zóna neve:
CALAIS…

Értem én, hogy a Nagykövet Úr nem szívesen néz szembe sem a tényekkel, sem saját honfitársai véleményével, de azért Calais-ről fölöttébb érdekelne a véleménye.

Calais-nál éppen most vertek össze egy magyar kamionsofőrt. A magyar kamionsofőr (fehér, európai, keresztény bennszülött) nem fehér, nem európai, nem keresztény támadóknak esett áldozatul. Ezek a fekete (arab) muszlimok mára elviselhetetlenné tették Calais-ban az életet, továbbá életveszélyes állapotokat teremtettek, mindezeken felül lassan felmérhetetlen gazdasági károkat okoznak. Ez utóbbit leginkább azért kell megemlítenünk, mert ebben a korban (amelynek Nagykövet Úr is apostola!) a gazdaságon és a pénzen kívül úgysem számít semmi sem, legfeljebb az a követelmény, hogy a fehér, európai, keresztény bennszülötteknek az égvilágon mindent tolerálniuk kell, mert ha nem tolerálnak mindent, akkor lenácizzák őket.

Calais-nál ma nincsen törvény, nincsen központi hatalom, nincsen jogrend, nincsen biztonság, nincsen semmi. Calais-nál ma rettegő fehér, európai, keresztény bennszülöttek vannak, és fekete (arab) muszlim hordák, szabadcsapatok, falkák, kondák, csordák, amelyek akadályozzák a forgalmat, szálfákkal, vascsövekkel, útjelző táblákkal dobálják az arra járó gépjárműveket, megtámadják az ott közlekedő kamionokat, megpróbálják elrabolni rakományukat, kirabolni sofőrjeiket, akiket adott esetben össze is vernek, megszúrnak, bántalmaznak; létszámuk egyre nő, mint a patkányoké. Legfőbb törekvésük, hogy felkapaszkodjanak az Angliába tartó kamionokra. Ha ebben megakadályozzák őket, támadásba lendülnek. Befúrják magukat a Csalagút sötétjébe, de ott legalább csak a saját életüket teszik kockára.

A brit központi hatalom jelenléte mindössze abban érhető tetten, hogy immáron a harmadik kerítést (falat?) kezdik felhúzni, hogy megakadályozzák a Csalagútba történő behatolást.
A francia központi hatalom jelenléte nem érzékelhető.

A fekete (arab) muszlimok elviselhetetlen sátortáborokat húztak fel, rémületes állapotokat teremtettek, csak a Jóisten tudja megmondani, miféle járványveszélynek vannak kitéve a környéken lakó fehér, európai, keresztény bennszülöttek (és persze maguk a migránsok), a hatóságok pedig mindössze annyit voltak képesek elérni, hogy néha megjelennek a helyszínen, megígérik az infernális állapotok felszámolását – aztán minden marad a régiben. A néha kiszálló francia rendőröket megtámadják, elkergetik.
És összevert, meggyilkolt embereket hagynak hátra, lassan már naponta.
Pedig lenne megoldás.

Például a méltán híres (hírhedt?) Francia Idegenlégió kiszállhatna a helyszínre. A hősies calais-i polgárok emlékére és tiszteletére felszámolhatnák mindazt, ami most ott van.

Felszámolni – érti ezt, Nagykövet Úr? Felszámolni, egyszer és mindenkorra, bárhogyan, megalkuvás és kompromisszum nélkül, hogy a fekete (arab) muszlim horda elhiggye végre:

MI ITT EURÓPÁBAN KOMOLYAN VEHETŐ, VALÓSÁGOS, LÉTEZŐ ORSZÁGOKBAN ÉLÜNK, ÉS MŰKÖDŐKÉPES ÁLLAMOKAT HOZTUNK LÉTRE.

Jelenleg ugyanis nem hiszik. És nincs is semmi okuk, hogy elhiggyék.

Folytatjuk