Tudomány

Itt a legújabb felfedezés a fejfájás ellen +VIDEÓ

A migrénes fejfájás és kísérő tünetei valósággal megkeserítik az ember életét, amelyre rengetegen gyógyszert szednek, de vannak, akiknél csak az infúziós kezelés hozhat megnyugvást, ám léteznek olyanok is, akik kisebb beavatkozásokkal vagy akár műtéttel próbálják meg elűzni életükből a kínzó kellemetlenséget. Ilyen kisebb esztétikai beavatkozásnak számít például a botoxkezelés migrénre, amely izomlazítóként működik a homlokban – számolt be a Magyar Nemzet.

Itt a legújabb felfedezés a fejfájás ellen +VIDEÓ
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A TV2 Mokka című műsorában hangzott el korábban, hogy nem csak a ráncok, de a krónikus fejfájások ellen is segíthet a botox.

Akadnak azonban olyanok is, akik megelégszenek a házi praktikákkal, sőt, méltatják is azokat – közölte a Tények.

Bemutattak egy, a TikTokon egyre népszerűbb orvost, Doctor Soodot, aki sokak örömére egy olyan egyszerű, de nagyszerű tanáccsal állt elő, amelyért ma már több ezer követője hálálkodik. Videójában azt mondja el az orvos, hogy ha a beteg forró vízbe teszi a lábát, akkor annak hatására kitágulnak a lábban futó erek, így a vér oda áramlik. Ezzel pedig a fejben lüktető fájdalom enyhülni kezd, tíz-tizenöt perc elteltével pedig meg is szűnik – írták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink