Tech

Veszélyben a világ legnagyobb játékkiállítása

Az E3-ként ismert Electronic Entertainment Expot birtokló Entertainment Software Association (ESA) tavaly szervezőt is váltott a gondok miatt, teljesen megújult formátumban kívánta idén megtartatni a kiállítást. A nagy játékkiadóknak viszont más terveik voltak, így a többek közt Comic Conokat és PAX-eket is szervező ReedPop kiállítói érdeklődés hiányban végül kénytelen volt lefújni a 2023-as műsort – számolt be az Origo.

Veszélyben a világ legnagyobb játékkiállítása
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Az elmúlt években tapasztaltak alapján a gamerek java már temetni kezdte az eseményt, és bizony nem alaptalanul: a ReedPop egy év után már fel is állt az asztaltól, a következő E3 rendezésében biztosan nem vesz részt. A hírt bejelentett ESA nem tisztázta, hogy lesz-e jövőre bármiféle formában E3, azonban a tervei szerint 2025-ben radikálisan megújulva biztosan megpróbálja visszahozni az expót – írták.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom