Tech

Magyar mesterséges intelligencia forradalmasíthatja az energiaitalok világát

Megszületett a világ első olyan energiaitala, amelyet teljes egészében az AI (Artificial Intelligence, azaz Mesterséges Intelligencia) fejlesztett a Hell Energyvel. Az új íz minden elemét, szigorúan megválogatott összetevőit, designját és marketingeszközeit is az AI tervezte, és meg is kóstolta –számolt be az Origo.

Magyar mesterséges intelligencia forradalmasíthatja az energiaitalok világát
Az elmúlt években több száz olyan eset volt, amikor energiaital túlfogyasztása kapcsán fiatalok orvosi ellátásra szorultak
Fotó: MH

Amikor a HELL ENERGY megbízta az AI-t egy új, a számára tökéletes energiaital kifejlesztésével, a mesterséges intelligencia az óriási mennyiségű információt feldolgozva alkotta meg az általa legjobbnak tartott receptet. Az AI nemcsak abból indult ki, hogy mit várnak el az emberek egy energiaitaltól, hanem kiemelt célja volt, hogy minél jobb és finomabb italt hozzon létre írják.

Így az AI mint a világ jelenleg legintelligensebb entitása, eszerint állította össze a szerinte tökéletes receptet. Többek között vitaminokkal, aminosavakkal és gyógynövénnyel is gazdagította saját energiaitalát, és gondoskodott az élelmiszeripari jogszabályok, pl. az EFSA (európai élelmiszer-biztonsági hatóság) ajánlások, valamint az NRV (ajánlott napi bevitel) betartásáról, optimalizálásról is.

Kapcsolódó írásaink