Tech

Letisztult dizájnnal és sötét móddal érkezik a Facebook

Letisztultabb és rendezettebb megjelenés mellett új ikonokkal érkezik a Facebook sötét módot is támogató asztali verziója, amit tesztelés céljából néhányan már ki is próbálhatnak - írja a techradar.

Letisztult dizájnnal és sötét móddal érkezik a Facebook
Letisztultabb és rendezettebb megjelenés mellett új ikonokkal érkezik a Facebook sötét módot is támogató asztali verziója
Fotó: news969.com

A Facebook 2019 áprilisában jelentette be nagyszabású tervét, miszerint átalakítja webes kezelőfelületének jelenlegi változatát, és amelyben talán legfontosabb újításként szerepelni fog a felhasználók által régóta várt sötét mód is. Az új verziót ráadásul az elmúlt hónapokban néhány kiválasztott már meg is kapta tesztelésre, annak érdekében, hogy 2020 tavaszára mindenki számára problémamentesen használható legyen. Nekik egy felugró ablak jelent meg a bejelentkezésük során, amelyben kiválaszthatták, hogyan is nézzen ki az oldaluk.

Objektum doboz

A Facebook megjelenése a megszokotthoz képest sokkal világosabb felületet kapott, amivel együtt azonban válaszható lehetőségként szerepel a sötét mód opció is. Mindemellett pedig a frissített változat összhangban van a Facebook mobilalkalmazását is érintő átalakulásával, ugyanis ahhoz hasonló új ikonokkal, letisztultabb és rendezettebb felülettel rendelkezik.

Kapcsolódó írásaink