Sport

Több mint ötezer szurkoló előtt játszott döntetlent a pólós „aranycsapat”

Vízilabdagála

Az olimpiai bajnokok alkotta, korosztályában világbajnok magyar férfi vízilabda-csapat, Kemény Dénes által irányított Millennium Masters 5–5-ös döntetlenre végzett a korábbi külföldi klasszisok alkotta világválogatottal a keddi XIXO Waterpolo All Star Gálán.

A gólokat Varga Tamás (2), Benedek, Biros és Kiss Gergő, illetve Garbuzov (2), Csomakidze, Sapics és Zinnurov dobta. A Duna Arénában 5200 néző előtt játszott a két csapat. A magyar csapatot a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán; a két ötkarikás arannyal rendelkező Fodor Rajmund, Gergely István, Steinmetz Barnabás, Varga Tamás és Vári Attila, illetve a 2000-ben, Sydneyben aranyérmes Kósz Zoltán, Märcz Tamás, Székely Bulcsú és Varga Zsolt alkotta. Az ellenfélnél hét nemzet vízilabdázói, köztük négy olimpiai bajnok kapott helyet a spanyol Daniel Ballart, a horvát Igor Hinic, Dubravko Simenc és Frano Vican személyében.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom