Sport

A második legmagasabb pontszámmal döntős Vecsernyés Dávid nyújtón

Torna-Európa-bajnokság

A Babos Ádám, Boncsér Krisztián, Kiss Balázs, Ryan Sheppard, Vecsernyés Dávid összeállítású magyar csapat a 11. lett, így nem került a döntőbe a férfitornászok Glasgow-ban zajló Európa-bajnokságán.

Vecsernyés jól sikerült gyakorlatát nyújtón 14,200 pontra értékelték a bírók, s ennél csak a szer királya, a hollandok olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, Epke Zonderland kapott többet. A két tornász közötti 0,133 pontos különbség mutatja, hogy a magyar versenyző kiemelkedően jó pontszámot kapott. Mindez azt jelenti, hogy Vecsernyés vasárnap az utolsó szerdöntőben lesz érdekelt, 18.55-től. Ryan Sheppard korlátgyakorlata is jól sikerült, azonban 14,000 pontos eredményénél végül többen is jobbat produkáltak, így ő lemaradt a korlát fináléjáról. A kvalifikációt nagy fölénnyel az orosz csapat nyerte, a házigazda britek előtt.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom