Sport

Szoboszlai Dominik a McDonald’s-hoz igazolt

„Szuper érzés és megtisztelő, hogy egy ilyen világmárka partnere lehetek” – mondta a labdarúgó

Hosszú távú, több évre szóló együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik és a magyarországi McDonald's.

Szoboszlai Dominik a McDonald’s-hoz igazolt
Szoboszlai Dominik lesz a magyarországi McDonald's reklámarca
Fotó: AFP/Paul Ellis

A partnerség első lépéseként május 30-án, a Szoboszlai Live eseményen a szurkolók is megismerhetik Domi kedvenc mekis menüjét, amely június 4. után bárki számára elérhető lesz. Az együttműködés részeként a válogatott labdarúgó a hazai Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját is segíteni fogja.

Bárkinek lehet kedvenc mekis menüje. Ezzel a gondolattal indult 2020-ban az Egyesült Államokban a Famous Orders Super Bowl-szpot. A reklámfilm sikerén felbuzdulva a McDonald’s egy lépéssel tovább vitte az ötletet, és lehetővé tette a rajongók számára is, hogy megrendelhessék kedvenc hírességük kedvenc mekis menüjét. A Famous Orders (itthon: mekis kedvencek) így kilépett a reklámok világából, és valódi éttermi ajánlatként jött létre.

Az elmúlt évek során a márka elsősorban zenei előadókkal működött együtt globálisan, köztük Travis Scott-tal, J Balvinnal, majd a BTS-szel. A hazai hírességek közül itthon Szoboszlai Dominik kedvenc mekis termékeiből összeállított menüje lesz először terítéken, ezzel nálunk is útjára indul a világszerte sikeres program.

Nem számít, milyen sikeres vagy híres vagy, bárkinek lehet egy kedvenc McDonald's menüje. Ez a McDonald’s Famous Orders kampányának alapgondolata. Amikor a hazai bevezetést terveztük, nem volt kérdés, hogy itthon is egy igazi világsztárral dolgozzunk együtt. Adta magát, hogy a helyi Mekis kedvencek-kampányunkat egy izgalmas egyedi választással, Domi kedvenceivel indítsuk el. Reméljük, hogy vendégeinknek és Dominik rajongóinak egyaránt nagy örömet szerzünk ezzel a menüvel. Együttműködésünket több évre tervezzük, amely során Dominik az idén harmincéves Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány missziójában is részt vesz” – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

A Domi mekis kedvence menühöz 360 fokos, országos kommunikációs kampány társul majd.

Korábban többször szóba került már, hogy valahogy természetes kapcsolatom van a McDonald’s-szal. Egy-egy sikerélmény vagy elért eredmény után a Meki is gyakran képbe került. Szuper érzés és megtisztelő, hogy egy ilyen világmárka partnere lehetek. Különleges számomra, hogy idehaza az én kedvenceimmel ismerkedhetnek meg először a Meki-rajongók, és ezzel világsztár előadók és sportolók sorához csatlakozhatom” – mondta Szoboszlai Dominik.

Hogy melyek is Domi mekis kedvencei? A május 30-i Szoboszlai Live eseményen mindenre fény derül.

Kapcsolódó írásaink