Sport

Szoboszlai kimutatott a szurkolóknak, imádták

Szerdán góllal tért vissza a sérülésből felgyógyuló magyar focista a Liverpool kezdőcsapatába, olvasható a Mandineren megjelenet hírben. A középpályás az eredményt mutatta kezével az Anfield Road közönségének.

Szoboszlai kimutatott a szurkolóknak, imádták
Szoboszlai Dominik
Fotó: AFP/NurPhoto/MI News

Ennél jobban nem is sikerülhetett volna Szoboszlai Dominik visszatérése a Liverpool kezdőcsapatába, hiszen a Chelsea elleni bajnokin – a kimagasló mezőnymunka mellett – csapata harmadik gólját ő szerezte. A magyar válogatott csapatkapitánya Conor Bradley beadását fejelte védhetetlenül a kapu közepébe a 64. percben.

Ez a találat volt Szoboszlai harmadik gólja a Premier League-ben, és bármilyen meglepő, ez volt karrierje első fejesgólja tétmérkőzésen! Ezzel már 3–0-ra vezettek a vörösök, és gyakorlatilag szertefoszlatta a kékek reményeit az egyenlítésre.

Csúcsszintű trollkodás Szoboszlaitól – írták az angol újságok. Van ok az örömre és a jókedvre Liverpoolban, a csapat 51 ponttal vezet a bajnokságban, 4 ponttal az egy meccset kevesebbet játszó nagy rivális Manchester City és az Arsenal előtt. Amúgy végül 4–1-re nyert a Pool a Chelsea ellen.

Objektum doboz
Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink