Sport

A dúsgazdag szaúdiak már Marco Rossit is megvásárolnák

Matteo Vitale, a tribalfootball.com olasz újságírója azt írja, hogy Szaúd-Arábiából megkörnyékezték Marco Rossit, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

A dúsgazdag szaúdiak már Marco Rossit is megvásárolnák
Marco Rossi szövetségi kapitány
Fotó: MH/Purger Tamás

Vitale kiemeli, hogy a magyar válogatott szenzációs szereplése miatt Rossi valóságos hőssé vált Magyarországon, akinek a sikerei Európán kívül sem maradtak észrevétlenek - számolt be az Origo.

A tribalfootball.com az olasz szakemberhez közel álló forrásoktól úgy értesült, hogy több szaúdi klub közvetett, vagy közvetlen módon már felvette a kapcsolatot Rossival és érdeklődtek a helyzetéről és az elérhetőségéről - írják.

Az olasz források szerint a Szaúd-Arábiába költözés és az ottani munka lehetősége olyan dolog, amire Marco Rossi nyitott lenne. Ugyanakkor kiemelik, hogy Rossinak 2025-ig szóló szerződése van a Magyar Labdarúgó Szövetséggel - számolt be a portál.

Kapcsolódó írásaink

Marco Rossi: ez nem a legjobb napunk volt

ĀA szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott nem a legjobb arcát mutatta Montenegró vendégeként a szombati Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, ezért játszott 0-0-s döntetlent