Sport

Komoly fájdalmai vannak Szilágyi Áronnak

A Bors megírta, a háromszoros olimpiai bajnok vívónk, Szilágyi Áron sokszor panaszkodott ismeretlen eredetű lábfájdalmakra. Férfi kardvívóink szövetségi kapitánya, Decsi András a dormageni edzőtáborból elújságolta: a Vasas klasszisa alighanem meglelte a megoldást.

Komoly fájdalmai vannak Szilágyi Áronnak
Szilágyi Áron sarokproblémája kezelhető, a háromszoros olimpiai bajnok klasszis odafigyel rá, és vívás közben le tudja küzdeni az esetleg jelentkező fájdalmat
Fotó: MH/Török Péter

„Bár nem vertük nagydobra, de bal sarokcsontjának panaszai már a 2012-es londoni olimpia előtt is jelentkeztek” – nyilatkozta Németországból Decsi kapitány a lapnak –, ahhoz képest immár három ötkarikás játékokon nyert. Bármennyire fájdalomtűrő, azért a csontja érzékeny. Eleinte olyan orvosok vizsgálták, akik gyulladásra gyanakodtak, de kiderült, nem ez panaszai eredője.

Azt írják hogy az őssejtterápia célravezető lehet, egy magyar specialista kezeli a vívót.

Decsi elmondta, versenyzője egy három fázisból álló injekciókúra részese, jelenleg a második szakaszt éli meg – írják.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom