Sport

Futsal: újra győzött a Haladás VSE, véget ért a rájátszás

A címvédő Haladás nyerte a férfi futsal NB I felsőházi rájátszását

A szombathelyiek az utolsó fordulóban házigazdaként 4–3-ra nyertek a Kecskemét ellen. A döntő másik résztvevője, a felsőházban második helyezett Berettyóújfalu 5–3-ra kikapott Veszprémben. Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó finálé első meccse csütörtökön 19 órakor kezdődik Szombathelyen.

Futsal: újra győzött a Haladás VSE, véget ért a rájátszás
Győzelemmel zárta a felsőházi rájátszást a futsal bajnoki címvédő Haladás VSE
Fotó: hungarysport.hu

A második találkozó jövő hétfőn, a harmadik jövő csütörtökön lesz. A bronzéremért a Veszprém és a Kecskemét küzd majd egymással. Az alsóház utolsó két helyezettje, az ELTE-BEAC és a Rubeola FC kiesett az élvonalból.

A rájátszás végeredménye:
felsőház: 1. Haladás VSE 34 pont, 2. Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 24, 3. ScoreGoal Kecskemét 15, 4. Veszprém 13, 5. Aramis SE 12, 6. Debreceni EAC 9

alsóház: 1. Újpest FC 25 pont, 2. Nyíregyháza 22, 3. Magyar Futsal Akadémia 19, 4. Nyírbátori SC 18, 5. ELTE-BEAC 12 (31–41), 6. Rubeola FC 12 (29–39)

Kapcsolódó írásaink

Futsal: nem jutottak elitkörbe a magyarok

ĀTurzó József együttese múlt szerdán, a párharc első mérkőzésén 2–1-re kikapott Roosdaalban, akkor a magyar gólt Dróth Zoltán szerezte, ma este 4–3-as magyar siker született, de a szétlövés nem nekünk kedvezett