Sport

Izland, Szerbia és Montenegró a magyar csoportban

A magyar férfi kézilabda-válogatott Izlanddal, Szerbiával és Montenegróval került azonos csoportba a januári, németországi Európa-bajnokság szerdai sorsolásán.

Izland, Szerbia és Montenegró a magyar csoportban
A magyar férfi kézilabda-válogatott Izlanddal, Szerbiával és Montenegróval került azonos csoportba a januári, németországi Európa-bajnokság szerdai sorsolásán
Fotó: MKSZ/Kovács Anikó

A düsseldorfi eseményen elhangzott, hogy a magyar érdekeltségű C csoportnak München ad otthont.

A magyar csapat öt győzelemmel és egy vereséggel csoportelsőként jutott tovább a selejtezőből, ezért a sorsoláson a második kalapban szerepelt.

A tornára január 10. és 28. között kerül sor.

A csoportok első két-két helyezettje jut a középdöntőbe, ahova magával viszi a másik továbbjutó csapat elleni eredményét. A középdöntő-csoportoknak Köln (A-B-C-ág) és Hamburg (D-E-F-ág) ad otthont, az elődöntőket, a helyosztókat és a döntőt pedig Kölnben játsszák.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom