Sport

Bátori Bence: Egy óránk van, hogy megmutassuk, jobbak vagyunk

A piros-kékek 21 év után, a Kupagyőztesek Európa Kupájának 2002-es elhódítását követően nyerhetnek újra nemzetközi trófeát

Szombat este a Komjádi Uszodában fogadja az A-Híd VasasPlaket férfi vízilabdacsapata a Savonát az Eurokupa fináléjának visszavágóján, amely döntetlenről indul.

Bátori Bence: Egy óránk van, hogy megmutassuk, jobbak vagyunk
Férfi vízilabda Eurokupa – Bátori Bence: egy óránk van, hogy megmutassuk, jobbak vagyunk
Fotó: Facebook/EUROKUPA DÖNTŐ: A-HÍD VasasPlaket - RN Savona

Két héttel ezelőtt, Olaszországban 8–8-as döntetlent játszott egymással a két csapat úgy, hogy a Vasas többször is kétgólos hátrányban volt. A játékosok és a szakmai stáb sem volt maradéktalanul elégedett az összecsapást követően.

„A hazaiaknak ott 7–5-nél időkérésük és emberelőnyük volt a háromgólos vezetéshez, amit szerencsére kivédekeztünk és aztán mi találtunk be, így nézve azért nem rossz az eredmény” – nyilatkozta az M4 Sportnak Bátori Bence, a piros-kékek csapatkapitánya.

A párharc első felvonásán a Vasas több emberelőnyt, valamint egy kettős fórt is elhibázott és még kihagyott ötméteressel is nehezítette a saját dolgát.

„Az ötméterest ki lehet hagyni, azt nem lehet gyakorolni, viszont az emberelőnyök kihasználásában mindenképpen javulnunk kell. Persze volt pozitívuma is a mérkőzésnek, hiszen az emberhátrányos védekezésünk jól működött, amit mindenképpen szeretnénk átmenteni a visszavágóra, mivel a nemzetközi mérkőzéseken rengeteg kiállítást adnak” – mondta Bátori Bence.

Hozzátette, amennyiben betartják a taktikai utasításokat, jobbak lesznek riválisuknál.

„Szombat este hattól egy óránk van, hogy megmutassuk, jobbak vagyunk és jobban akarjuk a sikert. Én az egész csapaton azt láttam a héten, hogy képesek vagyunk erre” – fogalmazott.

A piros-kékek 21 év után, a Kupagyőztesek Európa Kupájának 2002-es elhódítását követően nyerhetnek újra nemzetközi trófeát.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Kapcsolódó írásaink