Sport

Szoboszlai kezet akart fogni a bíróval, de az nem kért belőle + Videó!

Piros lapot kapott a futballista

Szoboszlai Dominik a kiállítás sorsára jutott az elmúlt hétvégén a Bundesligában. A magyar válogatott csapatkapitánya a szabálytalansága után kezet akart fogni a játékvezetővel, aki azonban nem fogadta a gesztust, helyette felmutatta a piros lapot – számolt be a Magyar Nemzet.

Szoboszlai kezet akart fogni a bíróval, de az nem kért belőle + Videó!
Szoboszlai Dominik
Fotó: Robert Michael / DPA / AFP

Mint a lap megírta, a Lipcse 2–0-s vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen ellen a Bundesliga 29. fordulójában, s ráadásként Szoboszlai Dominik még piros lapot is kapott a 86. percben. Ekkor még 1–0 volt az állás, a magyar játékos pedig taktikai szabálytalanságot követett el, hiszen Moussa Diaby gólhelyzetben lépett volna ki a labdával, Szoboszlai ezt akadályozta meg sárga lapot érően. Mivel volt már neki egy ilyen lapja a meccsen, villant a piros is.

Szoboszlai alighanem tudta, mit csinált, és azt is, hogy mi következik majd. Mint az alábbi videón látszik, a szabálytalansága után egyből nyújtotta a kezét Daniel Schlager játékvezető felé, akitől vélhetően elköszönni akart. A bíró azonban nem fogadta a kézfogást, hanem hűvösen felmutatta a piros lapot – írják.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink