Sport

Két szélső és egy kapus távozik Vácról

Diószegi Nikolett, Schatzl Natalie és Pásztor Bettina az idény végén távozik a Praktiker-Vác női kézilabdacsapatától, viszont az együttesben folytatja pályafutását a junior válogatott átlövő Csíkos Luca, valamint a Mosonmagyaróvárról érkező balszélső Csire Fanni.

Két szélső és egy kapus távozik Vácról
A közkedvelt játékos távozik a klubtól
Fotó: Facebook – Schatzl Natalie FanClub

A klub honlapjának szombati híradása szerint a jobbszélső Diószegi befejezi profi pályafutását, a balszélső Schatzl, valamint a kapus Pásztor pedig csapatot vált az idény végén. A váciakhoz érkezik majd a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról a juniorválogatott átlövő Csíkos Luca, valamint a Mosonmagyaróvár balszélsője, Csire Fanni. Előbbivel három, utóbbival két évre szóló megállapodást kötöttek. A jelenlegi játékoskeret tagjai közül Bánfai Kíra és Pálffy Anna is szerződést hosszabbított. Az új játékosok és a szerződést hosszabbítók listája is mutatja, hogy a Praktiker-Vác a következő szezonban is az elmúlt években megszokott utat fogja követni, lehetőség adva a fiatal magyar tehetségeknek – áll a beszámolóban. A csapat a csoportkörben búcsúzott az Európa-ligától, az élvonal tabelláján pedig az ötödik helyen áll.

Kapcsolódó írásaink

EB-részvételt ért a Svájc elleni győzelem

ĀA magyar férfi kézilabda-válogatott kijutott a januári, németországi Európa-bajnokságra, mivel 37–32-re nyert csütörtökön Svájcban, a selejtezősorozat harmadik fordulójában