Sport

Petrovics-Mérei: Kérdés, hogy bírják a sztárok a terhelést

Közvetítői szempontból is izgalmas lesz a BL-nyolcaddöntő

Petrovics-Mérei Andrea, az M4 Sport csatorna műsorvezetője szerint a Bajnokok Ligája kedden rajtoló, egyenes kieséses szakaszának egyik legérdekesebb kérdése, hogy a sztárjátékosok hogyan bírják majd a katari labdarúgó-világbajnokság után a terhelést.

Petrovics-Mérei: Kérdés, hogy bírják a sztárok a terhelést
Petrovics-Mérei Andrea kiemelte, hogy a legjobb 16 csapatban szereplők közül több meghatározó játékos is sokáig jutott válogatottjával a téli vb-n, ami befolyásolhatja a BL-párharcokat is
Fotó: MTVA

A 48 éves műsorvezető az M1 aktuális csatorna megkeresésére elmondta, hogy közvetítői szempontból izgalmas lesz a BL-nyolcaddöntő, mert a két hónappal ezelőtt véget ért vb után most tér vissza Európa legszínvonalasabb klubfutball-sorozata.

Petrovics-Mérei Andrea kiemelte, hogy a legjobb 16 csapatban szereplők közül több meghatározó játékos is sokáig jutott válogatottjával a téli vb-n, ami befolyásolhatja a BL-párharcokat is.

Gondolatmenetét erősíti az a tény, hogy a Paris Saint-Germain és a Bayern München is értékes hiányzókkal küszködik, utóbbinál a világbajnok német kapus, Manuel Neuer biztosan nem léphet pályára, míg előbbinél két szintén vb-győztes labdarúgó, Lionel Messi, és – a 2018-as oroszországi tornán a francia válogatottal aranyérmes – Kylian Mbappé játéka is kérdéses.

„Mindenesetre egy olyan párosítással indul a BL egyenes kieséses szakaszának közvetítése itt, az M4 Sporton, amely szerintem már önmagában elég ahhoz, hogy kedvet csináljunk a nézőknek” – mondta a sportújságíró az európai kupatavasz nyitómeccséről, amelyet a Milan és a Tottenham Hotspur összecsapásának összefoglalója követ majd kedd este.

Kapcsolódó írásaink