Sport

Dani Alves: Senkinek a személyes terét nem sértettem meg!

Szexuális zaklatás miatt nyomozás indult Dani Alves ellen

Nyomozást indított a katalán legfelsőbb bíróság Dani Alves, a brazil labdarúgó-válogatott védője ellen, aki állítólag decemberben egy spanyolországi szórakozóhelyen szexuálisan zaklatott egy nőt.

Dani Alves: Senkinek a személyes terét nem sértettem meg!
Alves: Azt sem tudom, ki ez a hölgy!
Fotó: Ercin Erturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

A 39 éves játékos a szóvivője szerint „vehemensen tagadja” a vádat. Alves jelenleg Mexikóban tartózkodik, ahol a Pumas UNAM együttesét erősíti.

A jobbhátvéd a múlt héten egy tévéinterjúban azt mondta, egy nagyobb társaság tagjaként valóban ott volt a spanyolországi szórakozóhelyen decemberben, de „senkinek a személyes terét” nem sértette meg.

„Azt sem tudom, ki ez a hölgy. Egyébként sem tudnék ilyet tenni egy nővel szemben” – fogalmazott Alves, aki a katari világbajnokságon a legidősebb brazil futballista lett, aki vb-n pályára lépett.

Spanyol médiaértesülések szerint a nő azt állította, hogy Alves a szórakozóhelyen az alsóneműjébe nyúlt a beleegyezése nélkül. A barcelonai bíróság kedden csak annyit közölt, hogy az ügyben nyomozást indított, s bár közleményében nem nevezte meg Alvest, az intézmény egyik szóvivője megerősítette, hogy a Barcelona korábbi játékosáról van szó.

Kapcsolódó írásaink