Sport

Messi a fiától kapott üzenetet

Thiago egy dalszöveget küldött

Antonela, Lionel Messi felesége és három fia ott vannak Katarban, hogy támogassák az argentin csapatkapitányt, és nem utolsó sorban, hogy a fiúk lássák apjukat egy ilyen nagy világverseny ünnepelt sztárjaként. Természetesen találkoznak egymással a meccsszünetekben, és amikor éppen nem, akkor üzennek. Ezt tette Messi legidősebb fia, Thiago. A kézzel írt üzenetet az anyukája megosztotta másokkal is. 

Messi a fiától kapott üzenetet
A tízéves Thiago Messi (szemben) és a négyéves Ciro (második balról) a katari lelátón
Fotó: AFP/Odd Andersen

A Firstpost.com észlelte először azt az üzenetet, amelyet Lionel Messi legidősebb fia, Thiago küldött édesapjának, a labdarúgó-világbajnokság Franciaország elleni vasárnapi döntője előtt. 

A jegyzetfüzetben annak a dalnak a szövege volt leírva, amelyet valamennyi argentin fejből fúj, s amelyet az argentin különgépeken is torkuk szakadtából énekeltek a futballszurkolók.

„Muchachos, ahora nos volvimos a ilusionar” („Srácok, most újra reménykedünk”) szól a dal szövege.

Objektum doboz

S hogy a reményből lesz-e valóság?

„Már eldöntöttük a stratégiát, úgy fogunk játszani, hogy az a legtöbb bajt okozza a riválisunknak, és a legkevesebb szenvedést nekünk” – mondta Lionel Scaloni argentin edző a döntő előtt.

„Megvan a játéktervünk, tudjuk, hogyan kell megcsinálni. Most már csak végre kell hajtanunk. Remélem, hasonló meccset játszhatunk, mint Hollandia ellen a negyeddöntőben” – tette hozzá a mester. 

Objektum doboz

A kiváló formában játszó Messi vélhetően mindent megtesz a hazájáért, a csapatért és nem utolsó sorban Thiagóért. Meg a másik két legényért... Hogy beváltsa a reményt. 

Kapcsolódó írásaink