Sport

Katarban elfogadták a bikinis videómat, mondta a horvát modell

Tűrik a botrányos öltözetet a házigazdák

Bár Katarban a világbajnokságra érkező turisták figyelmét felhívták arra, hogyan illik öltözködni, viselkedni a muszlim országban, egyesek meg vannak róla győződve, hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok, sőt nekik szabad lengén öltözni. Mit öltözni? Vetkőzni. A spanyol Marca a horvát modell, Ivana Knoll bikinijére hívta fel a figyelmet.

Katarban elfogadták a bikinis videómat, mondta a horvát modell
Ivana Knoll, amikor még majdnem disztingváltan öltözött a katari lelátóra
Fotó: AFP/Ozan Kose

A horvátok a marokkóiak elleni gól nélküli döntetlenjét még hosszú, testhez simuló ruhában szurkolta végig Ivana Knoll, de a kanadaiak 4–1-es legyőzését már tengerparti, bikinis képekkel, sőt videóval ünnepelte.

Objektum doboz

„A helyiek megnyugtattak, bármit viselhetek” – nyilatkozta a sztár a TMZ Sportsnak. S kifejezetten felvág vele, hogy mindenütt megnézik őt az arabok. Hozzátette: ő aztán nem fél attól, hogy börtönbe kerülne a ruházata miatt, szerinte őt elfogadták ilyennek Katarban.

„Soha nem féltem attól, hogy letartóztatnak. Az vagyok, aki, nem hiszem, hogy bárkit bántana, ha bikinit viselek. De ha megér egy letartóztatást, akkor legyen” – felelte nagyképűen. A katariak egyelőre elviselik a túlzottan szexin kinéző és viselkedő hölgyet.

Objektum doboz

Ők ugyanis tudják, vendéglátókként toleránsabbaknak kell lenniük, Knoll kisasszony viszont nem tudja, hogy vendégként tisztelnie kellene a háziak kultúráját.

A Miamiban élő modell Twitter-oldala eddig is teli volt a domborulatait előtérbe helyező fotókkal, videókkal, a különbség „csupán” annyi, hogy ezúttal horvát nemzeti színekben öltözködik, és mindezt Katarban teszi. Kicsit más így a leányzó fekvése...

Kapcsolódó írásaink