Sport

Az angol sajtó elindított egy lavinát, de az amerikai elé ugrott

Úgy látszik, nem kínál elég hírt a napi négy katari vb-meccs, lábra kapnak mindenféle pletykák

Vasárnap a brit The Sunday Times repítette világgá, hogy a hétszeres aranylabdás, öt világbajnokság argentin sztárja, Lionel Messi a következő szezontól az Amerikai Egyesült Államokba teszi át a székhelyét Párizsból. A PSG-ből az Inter Miamihoz szerződik. A lap szerint közel az aláírás. No, ezt a a hírt cáfolta az amerikai médiában (CNN-megszólaláson keresztül) Messi tanácsadója, Marcelo Mendez.

Az angol sajtó elindított egy lavinát, de az amerikai elé ugrott
Lionel Messi a katari vb-n
Fotó: AFP/Foto Olimpik

Lionel Messi tanácsadója a CNN-nek elmondta, nem igazak a sajtóhírek, amelyek szerint a katari világbajnokságon szereplő argentin válogatott csapatkapitánya a Paris Saint-Germaintől az új idényre az észak-amerikai profi labdarúgóligába (MLS), azon belül a David Beckham érdekeltségébe tartozó Inter Miamihoz igazolna.

Objektum doboz

„Ez nem igaz. Egyszerűen álhír”– szögezte le Marcelo Mendez a CNN amerikai televíziónak. Hozzátéve, hogy nem zajlanak ilyen tárgyalások. „Nem szerződik a következő szezonban Lionel a Miamihoz."

Azt viszont Mendez nélkül is mindenki tudja, hogy Lionel Messi szerződése az idény végén lejár a Paris Saint-Germainnél, s az is igaz, hogy Messi maga beszélt róla korábban, hogy egyszer szívesen igazolna az Egyesült Államokba.

A Sunday Times mindenesetre exkluzívként jelezte anyagát, és határozott állításokat tett.

Objektum doboz

A tudósítás szerint az Inter Miaminál még a barcelonás időkből származó jó barátjával, az uruguayi Luis Suarezzel játszhatna együtt, akit szintén csábítanak. 

Kapcsolódó írásaink