Sport

Cristiano Ronaldót Erdélybe hívják játszani

Mindössze két napja kötött útilaput a Manchester United Cristiano Ronaldo talpára. A klasszis immár akár Erdélybe is mehetne, ugyanis kapott egy „komoly” ajánlatot egy harmadik ligás brassói csapattól.

Cristiano Ronaldót Erdélybe hívják játszani
Útilaput kapott Cristiano Ronaldo – de akár Erdélybe is mehetne…
Fotó: AFP/Patricia De Melo Moreira

A portugál szupersztárnak épp jól jönne egy új kihívás – csak nem kell annyit finnyáskodnia – írta meg csütörtökön a Főtér. Mint emlékeztetnek, alig két nap telt el azóta, hogy a Manchester United azonnali hatállyal felbontotta a világklasszis Cristiano Ronaldo szerződését. A portugál támadó azonban nem feltétlenül marad állás nélkül – hiszen máris kapott egy borzasztóan komoly ajánlatot, méghozzá egy harmadik ligás brassói csapattól.

A Steagul Roșu vezetősége a Twitteren jelentette be, úgy döntöttek, megpróbálják leigazolni az ötszörös aranylabdás legendát a szezon végéig, hátha ezzel a komoly erősítéssel sikerülne feljutni a másodosztályba. Persze nem ingyen, havonta ötszáztizenhat eurót vihetne haza, ha beöltözik.

A lap megjegyzi, Ronaldo a legutóbbi szerződése alapján több mint négyszáznegyvenezer eurót tett zsebre hetente, ez pedig azt jelenti, nagyjából tizenkét perc kellett neki ahhoz, hogy megkeresse a brassóiak által ajánlott összeget.

Kapcsolódó írásaink