Sport

Modric egyelőre nem posztolt a pocsék meccsről

Zlatko Dalic szövetségi kapitány szerint bátortalanok voltak

A horvát labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, az aranylabdás és vb-ezüstérmes Luca Modric egyelőre nagyon visszafogott. A 0–0-val zárult Marokkó elleni meccs után nem sieti el a közösségi médiás követőit – akik vannak szép számmal, több, mint 22 millióan – tájékoztatni, mit gondol a mérkőzésről. 

Modric egyelőre nem posztolt a pocsék meccsről
Tanakodás a horvát pontrúgásnál Lovro Majer és Luca Modric között
Fotó: AFP/Manan Vatsvayana

Vasárnap még elég nagy volt a horvát mellény. Konkrétan Luca Modric számos képet tett föl a friss válogatott mezben, azt mutatva, hogy részéről minden OK a kezdésre, a szövegben meg annyit közölt: készen állunk!

Objektum doboz

Talán annyira mégsem. A szerdai első meccset követően a horvát szövetségi kapitány, Zlatko Dalic kénytelen volt beismerni, hogy hiányzott a bátorság a csapatából. 

Luca Modric, akit négy éve a vb legjobbjának választottak pedig annyit mondott: „Nehéz meccs volt, főleg az első tizenöt perc, de úgy vélem, a másodikban mi játszottunk egyértelműen jobban. Védelmünk különösen erős volt, előrefelé viszont valami hiányzott. Ha kicsit élesebbek lettünk volna támadásban, fel tudtuk volna törni a védelmüket.”

A horvát válogatott legközelebb vasárnap lép pályára a kanadaiak ellen, majd jövő csütörtökön a belgák ellen zárja a csoportkört. 

Kapcsolódó írásaink