Sport

Döntetlent játszott a Kisvárda Mezőkövesden

A legutóbb ezüstérmes, jelenleg harmadik helyen álló Kisvárda 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Döntetlent játszott a Kisvárda Mezőkövesden
Mindkét együttes lendületesen kezdett, de az iram rövidesen alábbhagyott
Fotó: Facebook

Ezzel mindkét csapat növelni tudta veretlenségi sorozatát, amely kövesdi és várdai oldalon is már négy találkozó óta tart.

Mindkét együttes lendületesen kezdett, de az iram rövidesen alábbhagyott. Előbb a Kisvárda helyezte nyomás alá a hazaiakat, aztán viszont a vendégegyüttes visszahúzódott a saját térfelére. A félidő derekán ismét átvette a kezdeményezést a várdai csapat, gólt azonban nem sikerült szereznie. A szünethez közeledve egyre alacsonyabbá vált az iram, és kicsit romlott a színvonal is, így gól nélküli döntetlennél vonultak az öltözőbe a felek.

Fordulás után viszonylag hamar megszerezte a vezető gólt a Kisvárda, amely alig negyedórával később tizenegyeshez jutott, de Camaj nem célzott pontosan, Piscitelli kapus szép vetődéssel hárította a jobb sarokba tartó labdát. Kisvártatva cserékkel frissítette a hazaiakat Kuttor Attila vezetőedző, az egyik padról beküldött játékosa pedig főszereplővé vált, Bobál Gergely ugyanis nyolc perccel a pályára lépése után fejjel egyenlített. A Kisvárda a hajrában még megpróbálta a maga javára fordítani a mérkőzést, de nem járt sikerrel, többek között Piscitelli védéseinek is köszönhetően.

Mezőkövesd Zsóry FC–Kisvárda Master Good 1–1 (0–0)

Mezőkövesd, v.: Csonka
gólszerzők: Bobál G. (81.), illetve Ilievski (54.)
sárga lap: Lukic (67.)


Mezőkövesd Zsóry FC:
Piscitelli – Kállai, Pillár, Lukic, Vajda – Karnyickij – Cseri (Brtan, 78.), Da. Babunski (Lakveheliani, 78.), Besirovic (Kis, 72.) – Molnár G. (Bobál G., 72.), Drazic (Schmiedl, 90.)


Kisvárda Master Good:
Hindrich – Melnyik, Széles, Kovacic, Leoni (Peteleu, 50.) – Karabeljov, Ötvös – Navrátil (Asani, 77.), Makowski, Camaj (Vida, 77.) – Ilievski

Kapcsolódó írásaink