Sport

Nem bírt egymással a DVSC és a KTE

Mind a két csapat már a második döntetlenjét játszotta az NB I.-es idényben

Az újonc Kecskemét 1–1-es döntetlent játszott a Debrecen vendégeként a labdarúgó NB I. egyetlen szombati mérkőzésén. Ezzel mindkét együttes nyeretlen és veretlen is maradt, az első fordulóban ugyanis szintén mindketten egy pontot szereztek.

Nem bírt egymással a DVSC és a KTE
Bárány Donát a gólját ünnepli a KTE elleni mérkőzésen
Fotó: dvsc.hu

Nem túl magas színvonalú, kevés helyzetet hozó első félidőt láthatott a Nagyerdei Stadion közönsége, amely annak azért örülhetett, hogy a hazai együttes egyértelműen fölényben futballozott. A vendégek a védekezésre helyeztek jóval nagyobb hangsúlyt, és a szünetig a Debrecennek nem is sikerült áttörnie a kecskeméti hátsó alakzatot.

Fordulás után nem változott sokat a játék képe, de a házigazda egyre nagyobb nyomást helyezett az ellenfélre, és ez a félidő derekán góllá érett. Ennek ellenére maradt még izgalom a hajrára, amelynek első perceiben - szinte a semmiből - egyenlített a Kecskemét, miután a néhány perccel korábban csereként beállt Szabó Levente tizenegyesből nem hibázott.

Ezután felpörgött a mérkőzés, az iram és a feszültség is nőtt, de a hazaiaknak már nem sikerült újabb gólt szerezniük, így pontosztozkodással zárult a meccs, amelynek végén kisebb dulakodás is kitört a két együttes játékosai között.

Debreceni VSC-Kecskeméti TE 1–1 (0–0)
Debrecen, 4724 néző, v: Káprály
Gólszerző: Bárány (67.), illetve Szabó L. (79., 11-esből)

Kapcsolódó írásaink