Sport

Nem tudott előnyt szerezni, „távolodott” a Fraditól a pozsonyi Slovan

A reakciókból kiolvashatóan a ferencvárosi stáb tagjai elégedettebbek voltak a szerdai, kazahsztáni döntetlennel, mint a szurkolók vagy éppen az újságírók.

Az FK Tobol elleni 0–0 persze nem rossz kiindulási alap a visszavágóra, főleg, ha tekintetbe vesszük, hogy a magyar bajnoknak ez volt az első tétmérkőzése az idényben. Ráadásul a további szerdai BL-selejtezős eredmények megint csak azt húzták alá, nincs könnyű ellenfél, szorosak a párharcok. A nap mérkőzései közül egyen dőlt el gyakorlatilag a továbbjutás, a norvég Bodö/Glimt – amely az első Konferencia-liga-sorozatban az AS Romát is legyőzte – 3–0-s előnyt szerzett az izlandi KI Klaksvik ellen.

Ugyanakkor a finn HJK csak 1–0-ra verte a lett RFS-t, miként a luxemburgi F91 Dudelange is az albán FK Tiranát. További három mérkőzés a Fradi meccséhez hasonlóan gól nélkül ért véget. Nem tudott nyerni Pozsonyban a Slovan a grúz Dinamo Batumi ellen, immár egyáltalán nem biztos, hogy a Fradira, továbbjutása esetén, a szlovák bajnok vár majd. A másik két találkozón: Zrinjski Mostar–Sheriff 0–0 és NK Maribor–Sahtyor Szoligorszk 0–0.

Kapcsolódó írásaink

Nem bírt a Tobollal a Fradi

ĀGól nélküli döntetlent ért el a magyar csapat a Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörének odavágóján Kazahsztánban