Sport

Vancsa Zalán mégis marad az A válogatott keretében

Sallai Roland szerint a magyar labdarúgó-válogatott csak akkor lehet sikeres a Nemzetek Ligája négy júniusi mérkőzésén, ha csapatként funkcionál majd a pályán.

„Nagyon erős ellenfelekkel találkozunk. Maximális odafigyeléssel, a taktika százszázalékos betartásával lehet esélyünk, mert a közelmúlt megmutatta, hogy magas kvalitású riválisok ellen is jó eredményre lehetünk képesek” – mondta a telki edzőtáborban tartott keddi sajtótájékoztatón a Freiburg támadója. A 25 éves játékos arra nem kívánt válaszolni, hány ponttal lenne elégedett az olaszok, a németek és az angolok elleni két találkozón, inkább úgy fogalmazott, hogy a saját játékukra kell koncentrálniuk.   

A magyar válogatott keretéhez utolsóként ma Nagy Ádám is csatlakozik, míg Gazdag Dániel a pozitív koronavírustesztje miatt nem bevethető, ezért az először behívott Vancsa Zalán a korábbi tervekkel ellentétben az első, Anglia elleni, szombati hazai meccsen mégis a felnőtt válogatott tagja lesz, azaz nem utazik el az U21-es csapat németországi Eb-selejtezőjére.

Kapcsolódó írásaink

Kiskorú is akad a magyar keretben

ĀMarco Rossi szövetségi kapitány a márciusi felkészülési mérkőzéseken szereplőkre alapozta a júniusi Nemzetek Ligája-selejtezőkre összehívott keretét