Sport

Waltner Róbert került Bognár György helyére Paksra

Magyar labdarúgás

Hivatalos lett, amit szinte minden érdeklődő tudott már: Waltner Róbert veszi át Bognár György helyét a labdarúgó NB I.-ben szereplő Paksi FC csapatánál.

Mint ismert, az egykori válogatott csatár tavasszal a negyedik helyen adta át a ZTE-t, önkéntes távozása után csapata mélyrepülésbe kezdett. Megvan már Zalaegerszegen is az új edző, a hét közepén bemutatták a magyar élvonalban korábban a Ferencvárost dirigáló Ricardo Monizt. Ami a zöld-fehéreket illeti, megvan a nyár második új szerzeménye a Sheriff Tiraspolból érkezett Adama Traoré után.

A 23 éves holland Mats Knoester a Heracles Almelo együttesétől érkezett, a hazája élvonalában osztályozós helyen záró gárdában alapemberként 31 mérkőzésen lépett pályára. A Heracles elveszítette az osztályozót, így az új idényben a második vonalban szerepel majd. Koester egyébként a Feyenoord neveltje, az U15-ös korosztálytól kezdve végigjárta a holland utánpótlás-válogatottakat. A válogatott Varga Kevin kölcsönszerződése lejárt a svájci Young Boysnál, így visszatér török klubjához, a Kasimpasához.

Kapcsolódó írásaink