Sport

A vereség ellenére elégedett a kapitány

Egy vitatható öngóllal a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott a vendég szerb csapattól a Puskás Arénában.

A vereség ellenére elégedett a kapitány
Fotó: MH/Purger Tamás

A két válogatott játékán látszott, hogy a szerbek Portugáliát megelőzve miért jutottak ki a világbajnokságra, de a mieinknek lehetőségük volt az egyenlítésre, ám a helyzeteiket kihagyták. Így a magyarok először kaptak ki az önálló Szerbiától, amellyel harmadszor találkoztak. „Minden szempontból kiegyenlített mérkőzést játszottunk egy topcsapatokban szereplő, klasszis játékosokból álló szerb válogatott ellen.

Nem véletlen, hogy Jovics a Real Madrid játékosa, és nem például a Szegedé” – mondta Marco Rossi szövetségi kapitány a mérkőzés után. „A csapat teljesítménye több szempontból rendben volt, sok labdát szereztünk, azonban sok labdát el is adtunk. Szerintem a szerbek győztes gólját szabálytalanság előzte meg, Mitrovicsnak a kezére pattant a labda.” (A képen Schäfer Andrásnak, a csapat legjobbjának a becsúszása.) A magyar válogatott kedden az északír csapat vendége lesz Belfastban.

Kapcsolódó írásaink

Váratlan és keserű olasz búcsú

Ā„Olasz katasztrófa, macedón gúny a 92. percben – megint nem jutottunk ki a vb-re… Búcsú a vb-től, búcsú mindentől” – írta Gazzetta dello Sport

Egygólos vereség

ĀA magyar labdarúgó-válogatott egy szerencsétlen öngóllal 1-0-ra kikapott a vendég szerb csapattól a Puskás Arénában rendezett csütörtöki barátságos mérkőzésen + GALÉRIA