Sport

Még mindig nem csatlakozott a válogatotthoz a beteg Willi Orbán

Napi két edzéssel Telkiben készül a magyar labdarúgó-válogatott az októberi világbajnoki selejtező mérkőzésekre.

Az I csoportban hat forduló után tíz ponttal negyedik csapatunk szombaton, zárt kapus mérkőzésen fogadja a második helyen álló albán együttest, amelynek visszavághat az elbasani 1–0-s vereségért a Puskás Arénában. Ezzel matematikailag még megmaradhat az esélye a második hely eléréséhez. A hazai 4–0-s vereség után kedden Gulácsiék Anglia ellen esélytelenek a Wembley-ben.

Marco Rossi szövetségi kapitány sérülés miatt több játékosra nem számíthat, és betegség miatt  RB Leipzig középhátvédje, Willi Orbán sem csatlakozhatott a kerethez, érkezésének időpontja állapotának javulásától függ. Kisebb sérüléssel bajlódik, de Telkiben készül Bolla Bendegúz, aki szerint: „Nagyon fájó volt az idegenbeli vereség, szeretnénk visszavágni az albánoknak.

Ellenfelünk direkt futballt játszik, a játékosok keresik a párharcokat, az egy az egy elleni szituá-ciókat, leginkább ebben a játékelemben voltunk elmaradva tőlük a kinti mérkőzésen. A mérkőzés elejétől kezdve nyomást kell gyakorolnunk ellenfelünkre, és minél több helyzetet kialakítani, ebben az esetben megnyerhetjük a találkozót” – nyilatkozta a Grasshoppernél futballozó hátvéd, aki csapattársának, Ermir Lenjaninak azt kívánta, hogy vesztesen távozzon majd Budapestről. Az október 12-i, londoni mérkőzésre 4400 magyar szurkoló vásárolhat belépőt.

Kapcsolódó írásaink

Még tart a Napoli csodája

ĀRemekül kezdték a szezont Luciano Spalletti irányításával a Kékek, hét forduló után huszonegy ponttal vezetik a tabellát