Sport

Raphael Varane már az MU játékosa

A hétvégén pont került néhány régóta húzódó átigazolási ügy végére. A Manchester United aláírta a francia világbajnok, Raphael Varane szerződését, 40 millió euróért igazolta le a Real Madrid korábbi játékosát.

Tudva azt, hogy korábban Jadon Sancho 85 millió euróért került az Old Traffordra, megállapítható: a Vörös Ördögöké az első klub 2021 nyarán, amely az átigazolásaival a kiadási oldalon elérte a 125 millió eurós mérföldkövet. A 28 éves Varane, aki éppen tíz esztendőt töltött a királyi klub szolgálatában, négyéves szerződést kötött az angol sztárklubbal.

Erősít a Lukakut, Erikssent és Hakimit is elveszítő Inter, megszerezte az AS Romától Edin Dzekót, valamint a PSV-től Denzel Dumfriest. Akarja még a Laziótól Joaquin Correát is. A Barcelona szívesen túladna a brazil Coutinhón, aki iránt a Lazio csak akkor érdeklődik, ha megkapja a remélt pénzt Correáért. A Juventus nagy erőket mozgósít az Európa-bajnok Manuel Locatelli megszerzése érdekében. Tammy Abraham pedig már Rómában tárgyal.

Kapcsolódó írásaink

Válságot kezel a La Liga

ĀNagyszerűen indult a Real Madrid számára a második Ancelotti-éra, a klub hívei reménykednek abban, hogy a korábbiakhoz képest eddig szerény erősítés ellenére a csapat versenyben lesz majd a legfontosabb trófeákért a 2021–2022-es idényben