Sport

Jelentősen átalakult a székesfehérvári csapat

Jégkorongszezonra készülnek

Új edzővel, az amerikai Kevin Constantine-nal és nyolc új játékossal kezdi meg a felkészülést a Fehérvár AV19 férfi jégkorongcsapata, Szélig Viktor klubigazgató a hétfői sajtótájékoztatón elmondta: az NHL-es vezetőedzői tapasztalattal is rendelkező 62 éves szakemberrel kettő plusz egyéves szerződést kötött az osztrák ligában szereplő székesfehérvári klub.

A bemutatkozó Kevin Constantine elmondta, izgatottan várja a közös munkát, és szeretné, ha a csapat, valamint a magyar jégkorongsport is profitálna érkezéséből. A csapathoz nyolc új játékos érkezett: a kapuba a finn Rasmus Tirronen,
a védelembe az amerikai Josh Atkinson, a kanadai Gleason Fournier és a svéd Henrik Nilsson, a támadósorba visszatért Magosi Bálint, valamint érkezett Újbudáról Terbócs István, továbbá két amerikai sportoló, Brady Shaw és Colin Jacobs. Gál Péter Pál, a klub elnöke bejelentette: a bérletárak nem változtak, az elmúlt szezonra is érvényes bérlettel rendelkező szurkolók húszszázalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg az alapszakaszra szóló bérletet, vagy a teljes árat is fizethetnek, így viszont a sze-zon minden mérkőzésére érvényes lesz bérletük.

Kapcsolódó írásaink