Sport

A Barca elnöke szerint jól haladnak a tárgyalások Messivel

Az FC Barcelona elnöke szerint megfelelő ütemben zajlanak a tárgyalások Lionel Messi, a klub hatszoros aranylabdás futballistája szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban.    

A Barca elnöke szerint jól haladnak a tárgyalások Messivel
Lionel Messi remek játékkal segítette győzelemhez az argentin válogatottat a Copa Américán, hamarosan dönthet a jövőjéről is
Fotó: AFP/Carl De Souza

Így nyilatkozott Joan Laporta azt követően, hogy az argentin játékos jövője újra a középpontba került, miután hazája válogatottját Copa América-győzelemre vezette Brazíliában.

„Az összes katalán, egész Barcelona és a futballvilág örül Leo sikerének. Óriási dolog látni, hogy a futballtörténelem egyik legjobb játékosa mennyire boldog egy ilyen cím elnyerése után” - nyilatkozta Joan Laporta.

A 34 éves sztárnak június 30-án járt le a szerződése a katalán klubnál, amelynél egész felnőtt pályafutását töltötte. Sajtóhírek szerint a Manchester City és a Paris Saint-Germain is szeretné a soraiban tudni.

Messi az elmúlt idényben 38 gólt és 12 gólpasszt jegyzett a Barcelona színeiben, a gárda viszont csak a harmadik lett a La Ligában. A Copa Américán aztán szenzációsan futballozott, négy találattal gólkirály lett, és öt gólpasszával is a legjobb lett a mezőnyben.

Kapcsolódó írásaink