Sport

Nem hibázhat az FTC, ha meg akarja előzni a Győrt

Harc a bajnoki aranyért

Nyárra várták, de Danyi Gábor váratlan menesztése után, már hétfőn visszatért Ambros Martín Győrbe, ahol az ETO vezetőedzőjeként felkészítheti a csapatot a májusvégi, budapesti női kézilabda Bajnok Ligája négyes döntőjére, a hétvégi Magyar Kupa-elődöntőre és a bajnokságban még hátralévő négy fordulóra.

A bajnokcsapat múlt héten kilencgólos vereséget szenvedett a Ferencvárostól, amely így előnyösebb helyzetből várhatja a bajnoki hajrát, mert héttel kapott ki Görbiczéktől Győrben. A jelenleg 42 pontos ETO a Vác vendége lesz, majd az MTK-t fogadja, csak június elején játszik idegenben a DVSC-vel majd hazai pályán a Mosonmagyaróvárral.

A szintén 42 pontos FTC programja nehezebb lehet, mert idegenben mérkőzik az Érd, a DVSC és a Fehérvár ellen, majd május 29-én hazai pályán az MTK ellen fejezi be a szezont. Tehát minden hátralévő mérkőzését meg kell nyernie, hogy megszakíthassa a Győr győzelmi sorozatát az NB I.-ben.

Kapcsolódó írásaink

Egyetlen vereség miatt

ĀKorner. Valószínűleg sporttörténeti döntést hozott a Győri ETO vezetése, amely a szezonbeli első verség után azonnali hatállyal kirúgta női kézilabda-csapatának vezetőedzőjét, Danyi Gábort