Sport

Szoboszlai újra a Leipzig csapatával edzett

A decemberben igazolt, de azóta sérülés miatt hiányzó Szoboszlai Dominik hétfőn az RB Leipzig labdarúgócsapatával edzett.

Szoboszlai újra a Leipzig csapatával edzett
Szoboszlai Dominik újra a pályán
Fotó: Facebook/EM Sports Consulting

A válogatott támadó középpályás január elején elmondta, hogy combközelítőizmának sérülésével már Salzburgban is küzdött, és hosszabb ideje fájdalomcsillapítók segítségével játszott. Az egyéni edzésmunkát március 24-én kezdhette el, és az EM Sports menedzseriroda közösségi oldalának hétfői beszámolója szerint a felépülése remekül halad, így megkezdte a közös edzést a csapattal.

Szoboszlai bekerült az egy hónap múlva kezdődő Európa-bajnokságra készülő keretbe is. Ezzel kapcsolatban Marco Rossi szövetségi kapitány jelezte: ugyan a futballista januári klubváltása óta nincs játékban, azonban jelenleg ő az elsőszámú magyar tehetség, a válogatott egyik kulcsembere.

Amennyiben június 1-ig megfelelő állapotban lesz, akkor számítani fog rá a szűk keretben is, ha viszont nem, akkor kénytelen lesz visszaengedni a klubjához.

Kapcsolódó írásaink

Szoboszlai, a nagy kérdőjel

ĀMarco Rossi szövetségi kapitány harmincas bő keretet jelölt ki az Európa-bajnoki felkészülés utolsó szakaszára, Bogdán Ádám újra a kiválasztottak között