Sport

Az eltiltott Gianluigi Buffon nem védhet a Torino–Juventus városi derbin

Demiral megfertőződött Törökországban

Bosszankodhatnak a Juventus vezetői, mert török válogatott védőjük, Merih Demiral elutazott ugyan, de nem játszott a labdarúgó világbajnoki-selejtezőkön, viszont megfertőződött a koronavírussal.

Ettől féltik első számú kapusukat, Wojciech Szczesnyt is, mert a lengyel válogatott több játékosának is pozitív lett a tesztje. Ráadásul a szombati torinói derbin nem számíthatnak veterán kapusukra, Gian­luigi Buffonra, akit istenkáromlásért egy bajnoki mérkőzésre eltiltottak.

A 43 éves világbajnok a december 19-én a Parma ellen 4–0-ra megnyert mérkőzés közben trágár kifejezésre ragadtatta magát, mondandójában istent gyalázó szavak is szerepeltek. Mivel a népszerű Buffon nyáron lejáró szerződését még nem hosszabbította meg a Juventus, így sorra jelennek meg a találgatások az olasz médiában, hogy hol folythatja pályafutását, a napokban a Napolival is hírbe hozták. Pedig ha a szezon végén nem vonul vissza, akkor bizonyára marad a torinói klubnál.

Kapcsolódó írásaink

Messi újabb csúcsra ért fel

ĀImmár senki sem viselte több tétmérkőzésen a Barcelona mezét az argentin sztárnál, és már régóta ő vezeti a góllövőlistát is a katalán csapatban