Sport

Másodszor is elkapta a koronavírust a Szeged válogatott kézise

Újra megfertőződött a koronavírussal a MOL Pick Szeged válogatott kézilabdázója, Bodó Richárd. A játékos jól van, nincsenek tünetei, de karanténba kellett vonulnia.

Másodszor is elkapta a koronavírust a Szeged válogatott kézise
Bodó Richárd a januári egyiptomi vb-n is fontos tagja volt a válogatottnak, de a március 12-én és 14-én esedékes Szlovákia elleni Eurokupa-meccseken nem számíthat rá Gulyás István szövetségi kapitány
Fotó: AFP/POOL/Petr David Josek

„Nagyon szomorú és csalódott vagyok” - nyilatkozott a klub és a szövetség közös közleményében a balátlövő, aki az ősszel az elsők közt kapta el a fertőzést, de az utóbbi időben már kiváló formában játszott. Vasárnap a Balatonfüred ellen kilenc gólt lőtt, és nagyon várta a március 12-i és 14-i válogatottbeli szereplést a Szlovákia elleni Eurokupa-meccseken.

Szerencsére még időben kiderült, hogy pozitív a tesztje, így nem rántotta magával a keret többi tagját. Gulyás István szövetségi kapitány a másik két szegedire, Mikler Rolandra és Rostás Miklósra számíthat. Bodó Richárd persze a klubjából is nagyon fog hiányozni, bár a március 31-i Kiel elleni BL-nyolcaddöntőre jó esetben visszatérhet.

Kapcsolódó írásaink