Sport

Nem számíthat Marco Rossi kapitány a sérült Szoboszlai Dominikra

Világbajnoki selejtezők előtt

A júniusi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott március végén három világbajnoki selejtezőmérkőzést játszik.

Nem számíthat Marco Rossi kapitány a sérült Szoboszlai Dominikra
Marco Rossi
Fotó: MH

Csapatunk március 25-én a Puskás Arénában fogadja a lengyel válogatottat, majd három nappal később San Marino, március utolsó napján pedig Andorra vendége lesz. Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sport Sporthíradójában elmondta, jövő pénteken hirdet keretet a soron következő három vb-selejtezőre, de a korábbi alkalmakhoz képest javult a helyzet, mert a számításba jöhető futballisták többsége játékban van. A kivételek közé tartozik Szoboszlai Dominik, aki ágyéksérülése miatt idén még nem lépett pályára.

Rossi ugyanakkor hozzátette, a nemzeti együttes a tavaly őszi mérkőzései során bebizonyította, hogy bárkit pótolni tud, még ha ez nem is könnyű feladat. A járvány miatt tavalyról idénre halasztott Eb-vel kapcsolatban Daniel Koch, az UEFA egészségügyi tanácsadója optimista, szerinte biztosan megrendezik a kontinenstornát, az viszont csak később dől el, hogy szurkolókkal vagy zárt kapuk mögött.

Kapcsolódó írásaink