Sport

Olvasni és okulni lehet az időeredményekből

Munkából medencébe

Vicces megjegyzést tett Hosszú Katinka a közösségi médiában a kétnapos budapesti felkészülési úszóversenyről. Azt írta, kissé elfáradt azok után, hogy minden számban elindult, s hogy még a végén úszó lesz.

Nos, a Tüskeuszodában a magyar szövetség által rendezett erőfelmérőn a háromszoros olimpiai bajnok négy számban nyert. Nála is jobban teljesített Milák Kristóf, aki összesen hat számban győzött, a kötelezőn, amelyben világbajnok és világcsúcstartó (200 m pillangó), az 50 m pillangón és gyorsúszásban 50 métertől 400 méterig mindegyiken.

„Már nem érzem a koronavírus okozta hatásokat. Kellett nagyjából két-két és fél hónap, hogy kimenjen belőlem teljesen ez a vírus okozta kellemetlen dolog” – nyilatkozta az MTI-nek Milák, aki január óta keményen készül az olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány a legkomolyabb eredménynek mégis Verrasztó Dávid 400 m vegyesúszásban elért 4:13.80 perces idejét tartja, és úgy érzi, az eredményekből mindenki olvasni és okulni tud még úgy is, hogy két hazai vagy meleg égövi edzőtábor közt, munkából indultak a viadalon a március végi országos bajnokság előtt.

Kapcsolódó írásaink