Sport

Mauro Icardi otthonából nagyot kaszáltak a betörők

Rablók fosztogatják meccsnapon a PSG-játékosok otthonát

Nehéz felfogni ésszel, hogyan lehet nem megakadályozni azt, hogy a világ legjobb labdarúgóinak házát épp akkor rabolják ki, amikor azok valamilyen bajnoki mérkőzéssel vannak elfoglalva.

Tucatszám lehetne sorolni az európai eseteket. Legutóbb a hétvégén a Paris Saint-Germain támadójának, az argentin Mauro Icardinak az otthonát fésülték át a tolvajok, miközben Icardi a kiesés ellen küzdő Lorient ellen játszott. Ráadásul a PSG 2–1-ről elveszítette a bajnokit 3–2-re, s az új menedzsernek, Mauricio Pochettinónak ez lett az első veresége.

Az Icardi házaspár Neuilly-sur-Seine-i otthonát a L’Equipe információi szerint a meccs éjszakáján rámolhatták ki. A betörők 400 ezer eurónyi készpénzt, ékszert és műszaki cikket vittek magukkal, az esetet a személyzet vasárnap reggel észlelte. A rablóknak elég volt betörni egy ablakot és gond nélkül nekiállhattak a javak meglovasításának. Mindez alig egy héttel az után történt, hogy a PSG kapusához, a spanyol Sergio Ricóhoz is betörtek a Montpellier elleni meccsnapon. Rico kára 25 ezer euró. Az ő háza Neuillyben van, ott, ahol 2019 februárjában az akkor még klubtárs Daniel Alves házát is feltörték.

Mauro Icardi azonban nagyobb vad volt. Már csak azért is, mert a feleségének, a volt show-girl Wanda Narának is jól jövedelmező foglalkozása van, sikeres játékosügynök. A PSG-focisták elleni betörések 2018 novemberében kezdődtek, amikor Eric Maxim Choupo-Moting volt a kárvallott, egy hónappal később Thiago Silva karácsonyát rontották el. Rablóik lakat alá kerültek, de a módszer megtetszett.

Kapcsolódó írásaink