Sport

Zsinórban 105 hárompontost dobott be edzésen Stephen Curry

Sorozatban 105 triplát dobott be egy edzésen Stephen Curry, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors sztárja.

Zsinórban 105 hárompontost dobott be edzésen Stephen Curry
Az idei szezonban éles meccsen nem igazán ment még neki a játék, viszont edzésen megmutatta Steph Curry, hogy még mindig borzasztóan jól céloz a triplavonalon túlról
Fotó: AFP/Getty Images/Sara Stier

A háromszoros NBA-bajnok Chicagóban, a magyar idő szerint hétfő hajnali mérkőzésre készülve mutatta be a hihetetlen dobóteljesítményt a tréning zárásaként.

Az első két hármast még nem rögzítették, de a többi 103-at videofelvétel bizonyítja, melyen a 32 éves játékos az alapvonalnál, a sarokból tüzelve szórja a labdákat a gyűrűbe.

Objektum doboz

„Azt hiszem, az előző egyéni csúcsa 77 volt, ez kész őrület” - jelentette ki Steve Kerr vezetőedző. „Ha még létezik a Guinness Rekordok Könyve, akkor ennek a teljesítménynek bele kell kerülnie.”

Az idei szezonban 43 millió dollárt kereső Curry - aki kétszeres világbajnok - jelenleg 2499 triplánál tart az NBA-ben, s az örökranglistán csak Ray Allen (2973) és Reggie Miller (2560) előzi meg őt.

Kapcsolódó írásaink