Sport

Bocsánatot kért a fiatal pilóta

Még nem is versenyzett, máris botrányt okozott a Forma-1-es Haas csapatnak az új pilótája, Nyikita Mazepin, aki jövőre vezeti az istálló egyik versenyautóját.

Bocsánatot kért a fiatal pilóta
Nyikita Mazepin még meg sem jelent a Forma 1-ben, máris botrányt okozott
Fotó: AFP

A 21 éves orosz versenyző a közösségi médiába egy olyan videót töltött fel, melyen feltételezhetően ő maga fogdos és molesztál egy nőt egy autóban.

Az alig félperces felvétel az Instagramon jelent meg, de hamar törölték, viszont addigra már más internetes oldalakon terjedni kezdett.

„A Haas F1-es csapata nem ért egyet Nyikita Mazepin viselkedésével, amelyet a közösségi média-oldalára legutóbb feltöltött videóban tanúsított, valamint az istálló visszataszítónak tartja magát azt a tényt is, hogy a felvétel egyáltalán felkerült az internetre„ - írta közleményében az egyesült államokbeli F1-es csapat, amely hozzátette, az ügyet a továbbiakban az istállón belül kezelik.

Mazepin nem sokkal a Haas közleménye után a Twitteren kért bocsánatot ”nem megfelelő viselkedése„ miatt, valamint azért, hogy a videót feltöltötte az Instagramra.

A Haas az elmúlt héten jelentette be, hogy Mazepin, valamint a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, a friss Forma-2-es bajnok Mick Schumacher lesz a két versenyzője a 2021-es idényben.

Kapcsolódó írásaink